ehvs kickoff 2018

Varje år håller EHVS kickoff-kommitté en kickoff för att välkomna dig som ny student till ekonomihögskolan i Växjö. En hel vecka fullspäckad med aktiviteter och en fantastisk möjlighet för dig som ny student att träffa nya kompisar, skapa minnen för livet och bekanta dig med Linnéuniversitetet.

information

EHVS Kickoff går av stapeln måndagen den 27e augusti och pågår fram till fredagen den 31 augusti. Under veckan kommer du kunna delta i flera evenemang, sittningar, mellanfester, partyn och eftersläpp. Deltar du som ny student i EHVS Kickoff så kommer du garanterat avsluta veckan med många nya kompisar i din kommande klass och med god insikt i studentlivet i Växjö. Fortsätter du att skrolla kommer du hitta information om betalning, boende och kontaktuppgifter.

Live Band på EHVS Kickoff Nollning

Betalning

Att delta på Kickoffen kostar 850 kr. Betalningen sker via bankgiro 447-7766 mellan den 13/8 – 20/8 eller på plats under Kickoffen. I priset ingår inträde till alla event och sittningar. Vid betalning via bankgiro, glöm inte märka din betalning med fullständigt namn och personnummer.

Boende

Om du inte har möjlighet att lösa boende under Kickoffen så kan du kontakta oss via kickoff@ehvs.nu så kommer vi se till att du har någon stans att sova under veckan. Detta kan vara exempelvis hos en av dina kickers (äldre studenter som tar hand om alla nya studenter under veckan).

Vid frågor, kontakta oss

Josefine Gallardo

General i Kickoff-Kommittén 2018
Telefon: 076 176 71 49
Mail: kickoff@ehvs.nu

Max Husell

Skattmästare i Kickoff-Kommittén 2018
Telefon: 072 732 76 05
Mail: kickoff@ehvs.nu

Kontantlös förening

I samband med Kickoffen 2018 har vi blivit kontantlösa i EHVS och tar därför bara betalt via iZettle antingen med kort eller via Swish. Vårt arbete mot en kontantlös förening förenklades enormt tack vare sponsring av MacForum i Växjö. 

På MacForum erbjuds du som student 10% rabatt när du köper en ny dator. Butiken hittar du på Storgatan 8 i Växjö.