Samarbetspartners

Vill du/ni samarbeta med EHVS?

EHVS, Ekonomihögskolans i Växjö studentförening är en politisk obunden ideell studentförening som företräder de studerande vid Civilekonomprogrammet, Marknadsföringsprogrammet, Internationella marknadsföringsprogrammet, Enterprising and Business Development, Programmet för butiks- och inredningskommunikation, Nationalekonomprogrammet samt de fristående kurser under Ekonomihögskolan. EHVS har i dagsläget ca 1200 medlemmar och är därmed universitetets största enskilda studentförening.

Näringslivsutskottets uppgift är att skapa en länk mellan studenter vid Linnéuniversitetet och näringslivet. Det går inte att nog poängtera hur viktigt det är att studenterna får insikt i vilka möjliga framtida arbetsgivare som finns och hur dessa arbetar. Inom EHVS pågår ett ständigt arbete med att knyta fler företag till våra utbildningar, då det är något både studenter och företagen kan dra nytta av. Eftersom alla studenter förr eller senare ska ut i arbetslivet är det nära samarbetet med näringslivet av yttersta vikt för alla EHVS medlemmar.

Näringslivsutskottet har en stor och bred erfarenhet av vad studenterna vill ha, så känner Ni att Ni inte har tid eller möjlighet att planera studentaktiviteter, låt oss göra det åt Er. Vi har även bra möjlighet att marknadsföra Era aktiviteter genom att gå ut och prata med våra vänner och kollegor, samt att vi även har ett flertal andra marknadsföringskanaler till vårt förfogande.

Är Ni intresserade av ett samarbete med EHVS eller vill Ni höra mer om vad vi kan erbjuda er? Kontakta mig så kan vi sätta oss ner och diskutera vad EHVS kan göra för Er.

 

 

 

Simon Huléen

Näringslivsutskotts Ordförande
073-445 12 71

nu@ehvs.nu


U9-nätverket

U9_small

EHVS är anslutna till U9 som är ett nätverk bestående av de största nio ekonomföreningarna och kårerna i Sverige. Vi har erfarenhetsutbyte och jobbar tillsammans för bättre utbildningar.

Behöver du bostad?

EHVS-generic-banner-small2

Vi jobbar för att alla nya studenter ska få en bostad. och det finns många sätt för nya studenter att få tag på bostäder.