Mediautskottet

Mediautskottet sköter EHVS medlemstidning, reklam och information. Det består av totalt fyra sektioner.

EHVS OFFICE | ASSAR | PROMOTION | BRIEF

EHVS OFFICE


ÖPPETTIDER: Mån-Fre 11-13 ( Tors 13-15)

 

 

EHVS Office, föreningens hjärta, där våra medlemmar kan få hjälp med att skriva ut tentor, köpa medlemskap och få svar på frågor rörande EHVS. Vi säljer alla tänkbara tillbehör i form av pennor, pärmar och block och mycket mer, som gör studietiden lite enklare. Tillsammans med styrelsen 2017 är tanken att EHVS Office ska vara en lika självklar mötesplats för sina medlemmar såsom Sivans är en lördagskväll. Varje måndag till fredag mellan 11-13, ( ops; torsdagar 13-15)  finns Office:are på plats för att hjälpa medlemmarna att komma till rätta, likt en hjälpande hand bland alla tentor och stress.

Every Day, Every Week, Every Exam

EHVS OFFICE

 

 

Isabela Olsson

ORDFÖRANDE EHVS OFFICE

Telefon: 076-626 99 29

Albin Henriksson

VICE ORDFÖRANDE EHVS OFFICE

Telefon: 073-442 88 80

ASSAR


EHVS egna Studenttidning

Assar är EHVS medlemstidning och släpps, utöver ett kick-off nummer, två gånger per termin plus ett online-nummer under början av vårterminen. Assars mål är att innehålla roliga och intressanta artiklar om både livet på Campus och verkligheten utanför bubblan. Karriärreportage om gamla EHVS-medlemmar eller andra inspirerande personer tillhör de senare, medans nöjeskrönikor och täckning av EHVS arrangemang tillhör den roligare och Campus-aktiga sidan av tidningen.

Assar finansieras både av EHVS och av en egen annonssektion. Redaktionen består av layoutare, skribenter, annonsförsäljare och fotografer. Du är alltid välkommen att kontakta Assar för tips genom att maila redaktionen på assar@ehvs.nu eller besöka https://www.facebook.com/ehvsassar/

Du kan läsa Assar även digitalt på: http://issuu.com/ehvsassar

 

 

 

 

 

Amanda Nygren

CHEFREDAKTÖR ASSAR

 

 

Elvira Håkansson

LAYOUTANSVARIG ASSAR

 

PROMOTION


Förser EHVS med promotionmaterial

Vi förser EHVS sektioner och utskott med kvalitativt promotionsmaterial i form av affischer, banderoller, logotyper, tygmärken, filminspelning och redigering. Ju tidigare ni hör av er till oss, desto större chans har vi att ge er en bra slutprodukt. Kontakta oss senast två veckor innan materialet ska vara klart, så bokar vi in ett möte där vi pratar igenom uppdraget.

 

 

 

Ebba Fyhr

ORDFÖRANDE PROMOTION

Telefon: 070-860 42 80

 

Tobias Nordlöf

VICE ORDFÖRANDE PROMOTION

Telefon: 072-314 48 63

BRIEF


EHVS humoristiska studenttidning

Brief är en sektion som släpper en humoristisk studenttidning två gånger varje år i Växjö. Skrivs det om en i denna tidning har man antingen förtjänat en känga eller gjort något som bör hyllas. Tidningen är en gammal tradition med hemliga medlemmar. Den är väldigt underhållande och ger upphov till många skratt (förutsatt att läsaren har god humor och en tillräcklig mängd självdistans).

 

 


Besök Sivans

Sivans Studentpub logga

Besök Campus bästa pub, SIVANS, som drivs ideellt av EHVS och de 5 nationerna på campus.

Vill du engagera dig?

Engagerade-studenter

EHVS drivs av många eldsjälar som gör det möjligt för oss att gå på  sittningar, läsa medlemstidning, gå på arbetsmarknadsdag och lära oss allt om aktiesparande. Tveka inte att söka till en sektion!