Näringslivsutskottet

Näringslivsutskottet sköter EHVS partnerrelationer, aktie- och börsintressen m.m. Det består av totalt 3 sektioner.

FÖRETAGSGRUPPEN | BÖRSGRUPPEN | AMÅR

FÖRETAGSGRUPPEN


Sektionen för EHVS partnerföretag

Företagsgruppen är en del av EHVS Näringslivsutskott och verkar som en länk mellan studentföreningens medlemmar och näringslivet. Företagsgruppen sköter den löpande kontakten med EHVS partnerföretag, ser till att de får tillräcklig exponering på Linnéuniversitetet och anordnar olika aktiviteter som främjar utbytet mellan student och företag. Företagsgruppen består av en ordförande, vice-ordförande, skattmästare samt en kontaktperson för respektive partnerföretag.

Företagsgruppen tar stor stolthet vid att kunna erbjuda kvalitetstid mellan EHVS partnerföretag och studentföreningens medlemmar. Tillsammans med partnerföretagen anordnar vi företagskvällar där det bjuds det på mat, dryck och en möjlighet att bekanta sig närmare med representanter från näringslivet. Vill du ha möjligheten att knyta värdefulla kontakter med näringslivet och ställa de frågor du alltid undrat över direkt till företagen? Då bör du som medlem i EHVS närvara vid Företagskvällarna under året.

Är du intresserad av att vara delaktig i Företagsgruppen? Tycker du om att nätverka med näringslivet? Ta då också möjligheten att prata med någon av de nuvarande medlemmarna i Företagsgruppen för mer info om hur just du kan bli en del av vad EHVS, NU och Företagsgruppen erbjuder.

 

 

Lina Frieman

ORDFÖRANDE FÖRETAGSGRUPPEN

Telefon: 073-513 25 30
E-post:

BÖRSGRUPPEN


EHVS privatekonomiska elit

Vi jobbar för att EHVS studenter ska få ett ökat intresse och större kunskap om börs- och finansmarknaden. Börsgruppen anordnar nybörjarkvällar, gästföreläsningar, aktietävlingar och andra intressanta evenemang. Nybörjarkvällarna hjälper dig att komma igång med aktier, det spelar inga roll vilka förkunskaper du har. Gästföreläsningarna kan vara allt från entreprenörer till fondbolag som pratar om något intressant ämne. Börsgruppen förvaltar även en egen portfölj.

Vill du veta mer om våra event eller är intresserad av att engagera dig i Börsgruppen hittar du oss på facebook:

Börsgruppen Facebook

 

 

Susanna Zetterström

ORDFÖRANDE BÖRSGRUPPEN
 
Telefon: 073-988 18 05

Amår


Linnéuniversitetets arbetsmarknadsdag

Vad är Amår?

Amår är ett ypperligt tillfälle för dig som student att komma i kontakt med näringslivet och knyta värdefulla kontakter inför din framtid. Det spelar ingen roll vilken inriktning du läser eller var du befinner dig i studierna- Amår är till för alla!

Under mässan kommer du att kunna ta del av ett flertal mervärdesaktiviteter samt inspirerande och upplyftande föreläsningar. Du har även möjlighet att boka in ett möte för ett enskilt kontaktsamtal med de företag som besöker mässan. Så missa inte chansen att träffa just ditt dröm-företag, ta del av de föreläsningar som erbjuds samt avnjuta en fika i vår studentlounge. 

För mer info: www.amar.nu

Azra Sendro Kljako

PROJEKTLEDARE 2019

Telefon: 073-554 64 99

Besök Sivans

Sivans Studentpub logga

Besök Campus bästa pub, SIVANS, som drivs ideellt av EHVS och de 5 nationerna på campus.

Vill du engagera dig?

Engagerade-studenter

EHVS drivs av många eldsjälar som gör det möjligt för oss att gå på  sittningar, läsa medlemstidning, gå på arbetsmarknadsdag och lära oss allt om aktiesparande. Tveka inte att söka till en sektion!